Районна газета

СЕМІНАР «ОБОВ’ЯЗКИ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ. ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА ДО ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ ТА МАЛИХ ВИРОБНИКІВ. ГНУЧКИЙ ПІДХІД»

Директоратом безпечності та якості харчової продукції спільно з Проектом «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», що фінансується ЄС, для операторів ринку Сумської області 19.10.2018 заплановано проведення семінару на тему: «Обов’язки операторів ринку. Вимоги законодавства до закладів громадського харчування та малих виробників. Гнучкий підхід»

Семінар відбудеться в Сумському національному аграрному університеті за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 160, головний корпус, аудиторія 329, поверх 3.

Участь у семінарі безкоштовна.

Програма семінару

9.30 - 10.00

Прибуття та реєстрація.

10.00 - 10.15

Привітання. Обговорення мети заходу.

10.15 - 11.00

Огляд нового харчового законодавства.

11.00 - 11.30

Перерва на каву.

11.30 - 12.30

Впровадження нових методів державного контролю відповідно до Закону України № 2042.

12.30 - 13.30

Детальний розгляд вимог законодавства до малих підприємств (у тому числі громадського харчування)

13.30 - 14.30

Обід

14.30 - 15.30

HACCP – застосування гнучкого підходу.

15.30 - 16.15

HACCP для закладів громадського харчування.

16.15 - 16.30

Обговорення*. Завершення семінару.

* Учасники семінару будуть мати можливість задавати питання не лише наприкінці заходу, але і протягом усіх презентацій.